Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

SOKAN HITETLENKEDVE NÉZIK, HOGY MENNYIVEL NŐTT MEG A TARTOZÁSUK VAGY A FUTAMIDEJÜK

2021. december 02. - Dr. László Gábor bankmentor

SOKAN HITETLENKEDVE NÉZIK, HOGY MENNYIVEL NŐTT MEG A TARTOZÁSUK VAGY A FUTAMIDEJÜK
Sokan nem hisznek a szemüknek. Azok, akiknek lejárt a moratórium, most szembesülnek azzal, hogy mekkora összeggel nőtt a tartozásuk, és hogy ennek következtében mennyivel nőtt meg a tartozásuk.
Sokan gondolják úgy, hogy rosszul számoltak nekik. Sokszor találkozunk a számolási problémáknál egyéb hiteleknél is. Ilyenek tipikusan a devizahitelek, ahol nehezen követhető, hogy valóban annyi e a tartozásunk, mint amit követelnek.
De sokszor problémás az is, ha egy követelést többször is tovább engedményeznek. Egyik faktor cégtől a másikra. Ilyenkor is sokszor találkoztunk számolási problémákkal.
Ezeket felismerve bevezetünk egy új szolgáltatást amelynek célja, hogy felülvizsgáljuk a tartozás összegét, és az elszámolásokat. Ezt igényelhetik a moratórium utáni élő hitelesek, de akár felmondott hitelesek is, akik szerint a tartozásuk nem megfelelően van nyilvántartva.
Ilyenkor a számolás felülvizsgálatát követően, ha hibát találunk, elszámoltatjuk a pénzintézetet. Amennyiben érdekel ez a szolgáltatásunk jelentkezz rá a bankmentor.hu/atszamolas oldalon.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr8316771246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása