Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

FONTOS LÁTNI A PÉNZÜGYEKET

2022. február 02. - Dr. László Gábor bankmentor

FONTOS LÁTNI A PÉNZÜGYEKET

Egyre nehezebb sok embernek megélni. Ilyenkor új bevételi források után kell nézni, és megfékezni a kiadásainkat. Igen ám, de vajon tudjuk e, hogy mennyi bevételünk van? Azt gondolom, hogy a legtöbb esetben igen. És azt, hogy milyen kiadásaink vannak?

Azt gondolom, hogy ezt már jóval kevesebben. A kiadásoknak általában a pénz mennyisége szab határt. Magyarul annyit tudunk elkölteni, amennyink van. Igen ám, de pontosan mire, mennyit költünk?

Erre már kevesen tudnak pontos választ adni. Pedig nagyon fontos, hogy lássuk a pénzügyeinket. Ennek nyomon követésére alkalmas lehet egy kockás füzet vagy egy excel táblázat is.

Minél jobban látjuk a kiadásainkat, annál jobban tudjuk kontrollálni. Azt javaslom, hogy mindenki vezesse a bevételeit és a kiadásait is. Ez a kiindulópontja egy stabil anyagi helyzetnek.

Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr3017077980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása