Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

NAGYON NÉPSZERŰ AZ ELŐSZŰRÉS, EGYRE TÖBB AZ ÉRDEKLŐDŐ, ÉS A SZOLGÁLTATÁST KÉRŐ JELENTKEZŐ

2022. július 13. - Dr. László Gábor bankmentor

NAGYON NÉPSZERŰ AZ ELŐSZŰRÉS, EGYRE TÖBB AZ ÉRDEKLŐDŐ, ÉS A SZOLGÁLTATÁST KÉRŐ JELENTKEZŐ
Az elévülés előszűrése szolgáltatásunk mondhatni a bevezetésétől kezdve töretlenül népszerű. Az utóbbi időben azonban mind az érdeklődők, mind pedig a szolgáltatást kérők száma is megugrott.
Mi állhat a népszerűsége mögött?
Három dolog biztosan. Az egyik az, hogy amennyiben az derül ki, hogy a tartozás jogi érvényesíthetősége elévült, akkor azt egy jó stratégiával le lehet íratni veszteségként a pénzintézettel. Azaz nem kell kifizetni.
A másik ok valószínű a gyorsasága lehet. Onnantól kezdve, hogy a kért papírokat az ügyfél megküldi, 48 órán belül küldjük a szakértői véleményt, és a tanácsunkat a jövőre nézve.
A harmadik pedig az ára lehet. Mindössze 10.000.-Ft összegért szolgáltatjuk, amely a mai világban nagyon jó árnak számít.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr4217881941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása