Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

EGYRE TÖBB AZ ELBUKOTT PER UTÁN JELENTKEZŐ ÚJ ÜGYFELÜNK

2021. november 23. - Dr. László Gábor bankmentor

EGYRE TÖBB AZ ELBUKOTT PER UTÁN JELENTKEZŐ ÚJ ÜGYFELÜNK
A devizahitelesek közül nagyon sok adós gondolta úgy, hogy bírósághoz fordul, és ott próbálja meg az igazság helyreállítását. Tény, hogy a devizahitelezés okozta eladósodás nagyon sok ember vesztét okozta.
Soha nem volt még ilyen pénzügyi termék, ami miatt ennyi ember vesztette volna el az otthonát, sokszor egész élete munkáját. Ezek a perek 2012.-től indultak, és azóta is sok ilyen per indul a bíróságokon.
A jogi érvek azóta sokat változtak, hiszen túl vagyunk egy forintosításon és számtalan, a Kúria által hozott jogegységi határozaton. Ami nem igazán változott, az az eredményességi mutatójuk.
Sajnos a pernyertesség aránya soha nem tudott 5% fölé jutni. Azaz jogerősen 20 megindított perből maximum egy az, ami végül nyertes lesz. Manapság egyre többen jelentkeznek nálunk azért, mert a pert, amiben eddig bíztak, azt sajnos elvesztették.
Természetesen szívesen segítünk abban, hogy ilyenkor is legalább egy jó megállapodást tudjanak kötni a pénzintézettel. Ha a megállapodásnak nincs is sok köze az ügyfél által jogosnak tartott igazsághoz, de legalább biztonságot ad, és lehetőséget arra, hogy az adósoknak újra nyugodt álmuk lehessen.
Dr. László Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5816762768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása