Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

EGY NÉV, AMIT MEG KELL TANULNOD: ADÓSDOKTOR

2022. július 25. - Dr. László Gábor bankmentor

EGY NÉV, AMIT MEG KELL TANULNOD: ADÓSDOKTOR
Történelmi időket élünk! Az új idők vadonatúj módszereket kívánnak meg tőlünk. Ezért indítom el az Adósdoktor VIP Klubot, amelynek már el is kezdődött az elő-regisztrációja a www.adosdoktor.hu honlapon.
Az emelkedő élelmiszerárak, a drasztikusan növekvő energiaárak kifizetése szinte mindenkinek gondot fog okozni. Akkor mit tegyenek azok, akiknek a jövedelméből még le is tiltanak, és a maradékból kellene kijönnie?
A klub tagjaként egyénre szabva fog mindenki segítséget kapni arra vonatkozóan is, hogy hogyan tudja felfüggeszteni a végrehajtást, és milyen módon tud kijönni a pénzügyi gödörből.
Tapasztalom, hogy évente több milliárd forintot fizetnek vissza az adósok olyan tartozásokra, amelynek a jogi érvényesíthetősége elévült. A klub tagjaként felül tudjuk vizsgálni az elévülést, és ha szükséges eszközöket is kap arra vonatkozóan, hogy milyen módon tudja elérni, hogy ezt a hitelezők leírják veszteségként.
Devizahiteled van, akkor Adósdoktor VIP Klub.
Félsz, hogy árverésre tűzik az ingatlanod? Akkor regisztrálj a klubba.
Az előregisztráció pár másodperc, mivel csak a keresztnevedet és az e-mail címedet kell megadnod a www.adosdoktor.hu weboldalon. Az előregisztráció rengeteg előnnyel jár, viszont nem jár kötelezettséggel.
Várunk szeretettel a klubban!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr8817890607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi ANYA és Juci MAMA 2022.09.15. 08:51:16

Gábor, ezeket a badarságokat te találod ki, vagy úgy súgnak?
Inkább így: Félsz, hogy árverésre tűzik az ingatlanod? Akkor gyere hozzánk, meglesz!
süti beállítások módosítása