Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

BANKMENTOR VIP CLUB ALAKUL

2022. július 21. - Dr. László Gábor bankmentor

BANKMENTOR VIP CLUB ALAKUL
Pár napja említettem, hogy számolatlanul jönnek a kérdések és segítségkérések Email-ben. Azt is említettem, hogy rá kellett ébredjek arra, hogy ez így a végtelenségig nem bírható, és kell egy olyan ötlet, amely valódi, de egyénre szabott megoldást jelenthet az adósoknak a lehető leggyorsabban.
Erre lehet megoldás a Bankmentor VIP Club.
A Club-ba belépők heti élő videókban tehetnek fel majd kérdéseket, és kaphatnak azonnali válaszokat. De lesz lehetőség témakörönként fórumokba kérdezni is.
Minden tag kapni fog egy alaptudást videók formájában erről a területről. Megoldást kaphat arra, hogy mit tegyen ha elévült a követelése és, hogy ne tudják rajta behajtani.
Megoldást kaphat a bankszámlája ellen benyújtott inkasszóra, de akár a jövedelem letiltás leállítására is. Napokon belül indul az elő-regisztráció a Bankmentor VIP Club-ba!
Csak egy keresztnév és egy Email cím kell hozzá. Az elő-regisztrációsoknak az induláskor 20% kedvezmény jár az éves díjból.
Ne szalaszd el, regisztrálj Te is!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr717887905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása