Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

EGYRE INKÁBB MINDEN KI LESZ CENTIZVE

2022. április 13. - Dr. László Gábor bankmentor

EGYRE INKÁBB MINDEN KI LESZ CENTIZVE
A következő évek a legtöbb családban nem a megtakarítások felhalmozásáról fognak szólni. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell takarékoskodni. Sőt, azt gondolom, hogy takarékoskodni muszáj lesz, csak nem biztos, hogy így is marad félretenni való a hónap végére.
Nagyon sok oldalról, és sokféle formában érkezik most a válság. Az elszabaduló energiaárak, a világszinten is régen nem látott nagyságú infláció, a forint gyengülése, a szomszédban zajló háború és a koronavírus fenyegető hatodik hulláma együttesen elég félelmetes képet vetít előre.
Ez nem jelenti azt, hogy félni kell. Félni nem kell, de felkészülni muszáj. Olyan idők jöhetnek, amelyben sokak számára anyagilag egyre inkább minden ki lesz centizve.
Aki tud tenni azért, hogy legyen egy kis tartaléka, az tegyen érte most. Aki tud tenni azért, hogy az adósságát megszüntesse vagy csökkentse, az lépjen minél előbb. Vértezzétek fel magatokat minél hamarabb és minél nagyobb mértékben.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5917806957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kage kyōi 2022.04.13. 10:25:38

Akkor hogy lehet hogy teljesen elfogynak a 40 milliós lakások?

Freedom22 2022.07.07. 19:33:51

-Van aki " teremti apenzt",
es a 40 millios lakäsok lassa 45, es 50 milliosak lesznek...
süti beállítások módosítása