Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

A 0-4 ÉS AZ EGYEZKEDÉS SIKERESSÉGÉNEK TITKA

2022. június 22. - Dr. László Gábor bankmentor

A 0-4 ÉS AZ EGYEZKEDÉS SIKERESSÉGÉNEK TITKA
Múlt héten történelmi győzelmet ért el a magyar labdarúgó válogatott. A legendás 6-3-as győzelem óta 69 év telt el, és most ismét tőlünk volt hangos a sportsajtó. Négy nullára vertük a saját pályáján az angol válogatottat.
Azt a csapatot, amely több, mint tízszer értékesebb, mint a magyar.
Mi volt a siker receptje? És mi köze ennek a tartozáscsökkentéshez? Elmondom.
Négy fontos dologra volt szükség.
Egyrészt egy összetartó csapatra, aki mindenáron győzni akart. A tartozás csökkentésnél, ez maga az adós, aki eldönti, hogy akármi is történik, ő ki fog jönni a gödörből, és szembenéz a problémával.
A második összetevő, az ellenfél teljes mértékű feltérképezése. Ez az adósságrendezés esetén abban nyilvánul meg, hogy ismerjük azt a pénzintézetet, ahol a tartozásunk van. Tudjuk, hogy mi az amire érdemes náluk hivatkozni. Ismerjük a gondolkodásukat, gyengeségeiket.
A harmadik összetevő, egy külső segítő, egy igazi tapasztalt edző, aki felkészíti a csapatot a küzdelemre. Ez a magyar csapatnál Rossi mester volt. Ha adósságod van, ez tud lenni a Bankmentor.
És a negyedik összetevő az aprólékosan kidolgozott nyerő taktika, stratégia. Ebben tudunk mi igazán segíteni!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr3717864035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása