Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

RITKÁN, DE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN IS VAN REMÉNY ÁRVERÉSEK ESETÉN

2022. július 14. - Dr. László Gábor bankmentor

RITKÁN, DE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN IS VAN REMÉNY ÁRVERÉSEK ESETÉN
Lehet újra árveréseket kiírni. Ez régen is így volt, ezután is így lesz, csak az utóbbi másfél évben elszoktunk tőle.
Ilyenkor nagyon sokszor keresnek meg bennünket utolsó pillanatos ügyfelek. Olyanok, akik azt követően jelennek meg nálunk tanácsadásra, miután az ingatlant már kiírták árverésre.
Ez nem jelenti azt természetesen, hogy eddig ültek a babérjaikon. A legtöbbjük eddig is kereste a megoldást, csak sokszor rossz segítőt, vagy rossz megoldást választott.
Sokan jogi megoldásban gondolkodtak, de ezek az esetek nagy részében nem működtek. A kérdés az, vajon lehet e ilyenkor még segíteni. A válasz az, hogy legtöbbször igen.
Az esetek nagy részében van még megoldás. Csak általában először “tűzoltással” kell kezdeni. És a tűzoltás költséges. De aki meg akarja oldani, az többnyire megtalálja a megoldást.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1617882777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása