Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

MORATÓRIUM CSOPORTOT INDÍTOTTUNK!

2021. november 24. - Dr. László Gábor bankmentor

MORATÓRIUM CSOPORTOT INDÍTOTTUNK!
"Élet a moratórium után" néven Facebook csoportot indítottunk. A csoport célja, hogy segítsen azon adósoknak, akiknek a moratórium után nehézségei adódnak a hiteleik fizetésével, vagy problémáik vannak a moratórium alatt keletkezett tartozásukkal.
Segítünk utána számolni, hogy a pénzintézet megfelelően számolta-e a moratórium alatt a kamatokat. Segítünk abban is, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy ha kevesebbet tudnak fizetni az elvártnál, akkor is esetlegesen életbe tartsák a hiteleiket, és abban is, hogy amennyiben nem tudják fizetni, és számolniuk kell a kölcsönszerződés felmondásának következményeivel, akkor milyen lehetőségeik vannak.
Szeretnénk biztos pont lenni a moratóriumosoknak, hogy lássák, bármilyen nehéznek is tűnik néha egy-egy élethelyzet, mindig van megoldás.
Csoport linkje: https://www.facebook.com/groups/moratoriumutan
Dr. László Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr6116763958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása