Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

SLÁGER AZ ELŐSZŰRÉS!

2021. december 09. - Dr. László Gábor bankmentor

SLÁGER AZ ELŐSZŰRÉS!
Egy hónapja indult az elévülés előszűrése szolgáltatásunk, nézzük most a kezdeti eredményeket. Bátran mondhatom, hogy sláger szolgáltatássá vált nálunk már egy hónap alatt is. Ez köszönhető többek között annak is, hogy rendkívül alacsony árat szabtunk neki, mindössze 10.000.-Ft-ot.
Ekkora összegért nem csak egy megállapítást kap a szolgáltatást kérő, hogy elévülhetett-e vagy nem a tartozásának jogi érvényesíthetősége, de további tanácsokat és iránymutatást is kap arra vonatkozólag, hogy milyen módon járjon el.
Aki esetleg nem tudná, a szolgáltatásra a nembehajthato.hu oldalon, a felugró ablakban lehet regisztrálni. A regisztrációt követően a kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és az adatok begyűjtését követően 3 napon belül már szolgáltatjuk is az eredményt és a jövőre vonatkozó javaslatokat.
Egy hónap alatt közel 40 olyan ügyet találtunk, amely elévülhetett, így egy jól végig vitt eljárással, az adósnak nem kell megfizetnie a régi tartozását.
Köszönjük a bizalmat és továbbra is várjuk a jelentkezéseket.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr3016777774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása