Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ VISSZATÉRÍTÉS OKOSAN

2022. január 03. - Dr. László Gábor bankmentor

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ VISSZATÉRÍTÉS OKOSAN
A kormány ígérete szerint február 15-én sok gyermeket nevelő szülő fog jelentősebb összeghez jutni a személyi jövedelemadó visszatérítése által.
Nagyon sok olyan család is van, aki egyébként adósságokkal küzd. Számukra azt gondolom, hogy nagy lehetőséget tartogat az Szja visszatérítés, segítségünkkel sok esetben egy kétmilliós tartozás is lecsökkenthető akár 7-8 százezerre. Azaz, ha februárban visszakapnak 800 ezer forintot olyanok, akik banki adóssággal küzdenek, akkor ez adott esetben akár kétmilliót is érhet számukra, ha ezáltal ekkora tehertől szabadulnak meg.
Fontos, hogy a visszatérítést okosan használjuk fel. Ha van adósságunk csökkentsük, vagy zárjuk le ennek segítségével. Ha nincs tartozásunk, akkor ez az összeg jól jöhet akár biztonsági tartaléknak is.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1916802344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása