Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

ÚJ: CSALÁDI CSŐDVÉDELEM ELŐSZŰRÉS

2022. május 23. - Dr. László Gábor bankmentor

ÚJ: CSALÁDI CSŐDVÉDELEM ELŐSZŰRÉS
Egyre közeledik a rettegett június 16-a. Ez különösen azoknak rossz hír, akik ellen végrehajtás van folyamatban, és a lakóingatlanuk is veszélyeztetve van.
Közel két éve nem igazán lehetett lakásokat, családi házakat és otthonokat árverésre kiírni a veszélyhelyzet miatt. Ez a védelem azonban június 15-én megszűnik.
Egyre többen érdeklődnek mostanában a családi csődvédelem iránt is. Ez azért került az érdeklődés középpontjába, mert akik belefognak a családi csődvédelembe, azzal szemben leáll a végrehajtás. Így nincs veszélyeztetve a háza sem, mert árverést se írhatnak ki, sőt a folyamatban lévő árverés is leáll.
Igen ám, de rendkívül sok feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki részt vehessen a csődvédelemben. A szabályok nehezen átláthatóak, és sok dokumentumot kell hozzá begyűjteni. Ezért mielőtt valaki nekiállna ennek, érdemes előszűrnie, hogy megfelel e a feltételeknek, illetve azt is, hogy amennyiben megfelel, tényleg ez a legjobb megoldás a számára.
Ezt szeretnénk megkönnyíteni a csődvédelmi előszűrés szolgáltatással, amelyre a lakasmentes.hu (lakásmentés) oldalon lehet jelentkezni.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr7017838221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása