Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

AZ MNB VIZSGÁLAT LEZÁRULNI LÁTSZIK

2022. január 24. - Dr. László Gábor bankmentor

AZ MNB VIZSGÁLAT LEZÁRULNI LÁTSZIK
Többször írtuk már, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti vizsgálatot indított a Bankmentor Kft.-vel szemben. A vizsgálat másfél év elteltével lezárult.
Innentől számítva 3 hónapja van az MNB-nek, hogy határozatot hozzon. Miután számunkra ügyfeleink a legfontosabbak, így minden eshetőségre felkészülve úgy alakítottuk, hogy az ügyfeleink pénzintézeti képviseletét nem a Bankmentor Kft., hanem egy alkuszi engedéllyel rendelkező társaság látja el már egy jó ideje.
A Bankmentor így a háttérből, sokéves tapasztalatával felvértezve a stratégia kialakításában vesz részt. Így tudjuk azt biztosítani, hogy megfelelő szakmai színvonalon, biztosan el tudjuk látni ügyfelek képviseletét.
Köszönjük a bizalmat, megfogjuk hálálni.
Mert mi hiszünk a második esélyben!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr9316822920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása