Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

Elévülés előszűrés - új szolgáltatás

2021. november 05. - Dr. László Gábor bankmentor

ÓRIÁSI AZ ÉRDEKLŐDÉS AZ ELÉVÜLÉS ELŐSZŰRÉS SZOLGÁLTATÁSUNKRA

Alig egy hete indítottuk el új szolgáltatásunkat, az elévülés előszűrését, és máris nagyon nagy az érdeklődés rá. A szolgáltatásnak mindössze 10.000.-Ft díja van.
Ezért egyrészt azt tudja meg az ügyfél, hogy a tartozásával kapcsolatban a jogi érvényesíthetőség elévülése szóba jöhet-e, másrészt tanácsot is kap arra vonatkozóan, hogy miként érdemes eljárnia a továbbiakban.
A szolgáltatás iránti intenzív érdeklődéshez valószínűleg az is hozzájárul, hogy az összes adat megadását követően 72 órán belül vállaljuk, hogy elkészítjük az elemzést. Szeretettel várjuk a jelentkezőket.
Első lépésben csak egy nagyon rövid adatlapot kell kitölteni a nembehajthato.hu oldalon felugró ablakban (azért nembehajthato.hu a neve, mert az elévült követelés a továbbiakban nem hajtható be az adóson).
Ezt követően kollégánk keresni fogja Önt, a továbbiakkal kapcsolatban. Menjen biztosra, keressen bennünket!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó
img_4214.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1316746898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása