Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

HOGYAN LEHET IGÉNYBE VENNI A BANKMENTOR TANÁCSADÁSAIT?

2022. június 21. - Dr. László Gábor bankmentor

HOGYAN LEHET IGÉNYBE VENNI A BANKMENTOR TANÁCSADÁSAIT?
Mint, ahogy azt már korábban többször is megírtam, a Bankmentor Kft. nem csak nevében, de tevékenységében is megváltozott. Tanácsadó cég lettünk.
A banki adósságcsökkentés területén elért eredményeinknek és tapasztalatunknak köszönhetően sok adós gondolja azt, hogy a tanácsainkkal, iránymutatásunkkal könnyebben tud kijönni a gödörből.
Erre a tanácsadásra könnyen tud jelentkezni bárki a kapcsolatok fül alatt található elérhetőségeken. Amennyiben valakinek ennél többre van szüksége, és nem csak tanácsadást szeretne, hanem valódi képviseletet a bank vagy a faktorcég irányába, akkor is van megoldás, tudunk ajánlani olyan MNB engedéllyel rendelkező banki mediátori alkusz céget, aki a mi módszerünket alkalmazva képviseli az ügyfelet.
Ha valamikor, akkor most az árverések elindulásával, igazán nagy szükség és igény van a tapasztalatra!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr4017863049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása