Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

TANULTUNK AZ ELÉVÜLÉSEKBŐL

2021. december 21. - Dr. László Gábor bankmentor

TANULTUNK AZ ELÉVÜLÉSEKBŐL
Az idei év egyik nagy újítása az volt, hogy elmozdultunk az elévüléses ügyek irányába. A moratórium hozta ezt magával, de szerencsére nagyon jól ráéreztünk arra, hogy a banki tartozásoknál kiemelten kell figyelni az elévüléseket.
Külön szolgáltatást is indítottunk az elévülés előszűrésére, amely rövid idő alatt szintén népszerű lett. Számtalan ügyletet tudtunk úgy lezárni idén, hogy a bank végül leírta a követelést veszteségként az elévülés miatt.
Sikerült a stratégiánkat folyamatosan tökéletesíteni, amivel mára bármilyen pénzintézeti válasz esetén tudjuk, hogy mi a következő lépés. Ezáltal az eredmény már nem kérdés, csak az, hogy hány lépésből jutunk el oda, hogy végül a pénzintézet ne követelje az adóson a tartozást.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1916789322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása