Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

FONTOS: AZ ADÓSOK OLDALÁN VAGYUNK

2022. január 03. - Dr. László Gábor bankmentor

FONTOS: AZ ADÓSOK OLDALÁN VAGYUNK
Egyre dagad a végrehajtói botrány.
Számtalan végrehajtó lehet érintett az ügyben. Sajnálatos módon mi is rengeteg rémtörténettel tudnánk kiegészíteni a végrehajtói körképet.
A faktor cégekkel kapcsolatban is sok a panasz. Sok esetben élnek vissza a helyzetükkel, járnak el jogszabály ellenesen vagy etikátlanul. Mi szeretnénk egy igazi védőbástya lenni az adósok számára.
Olyanok, akik valóban velük és értük vannak.
Ezért emeljük fel a hangunkat rossz pénzintézeti gyakorlatok ellen, és ezért tájékoztatjuk az adósokat folyamatosan a jogaikról. A TikTok-on és a Youtube csatornán fent lévő több, mint ezer videó, mind mind ingyenes segítség azoknak, akik nincsenek tisztában a jogaikkal, akik keresik a kiutat a pénzügyi csapdából.
Mindenkit megnyugtathatok.
Mi nem adjuk fel! Mi 2022-ben is azon leszünk, hogy biztosítsuk a második esélyt minden bajba jutott számára. Mert ez nekünk nem csupán egy munka.
Ez egy küldetés!
Tik-tok:
Felhasználónév: bankmentor
Youtube:
Bankmentor: https://www.youtube.com/channel/UCIL-4MDg92HoyJQNh2QkBBQ/videos
BankmentorShorts: https://www.youtube.com/channel/UCCV2QZCMswTGMXcVDFaxcvA/videos
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr8416802266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása