Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

ELŐKÉSZÜLETBEN

2022. január 06. - Dr. László Gábor bankmentor

ELŐKÉSZÜLETBEN
Bár már jó ideje nincsenek lakóingatlan árverések, és az elárverezett ingatlanok esetében sem lehet kilakoltatás, ennek ellenére a végrehajtás egyéb cselekményei sok adós számára továbbra is napi szintű problémát okoznak. Különösen a jövedelem letiltások és a banszámlákra kiadott inkasszók azok, amik megkeserítik az adósok életét.
Sok esetben ezeket akár együtt is alkalmazzák. Ebben szeretnénk még nagyobb szerepet vállalni, hogy minél több embernek tudjunk segíteni abban, hogy megszűnjön a letiltása, az inkasszója, vagy, hogy kimenthesse az autóját a végrehajtás alól.
Ezért előkészületben van egy csináld magad csomag. A csomag tartalmaz egy leírást ezekről a cselekményekről, és azokról a módszerekről, amelyek segíthetnek ezeket megállítani.
Tartalmaz értelmező videókat is, és ami a legfontosabb, vannak benne olyan iratminták, amelyek segítségével bárki végig viheti ezt a folyamatot. Így végrehajtásokat függeszthet fel, gépjárművet menthet meg, vagy akár jövedelem letiltásokat állíthat meg.
A terveink szerint január közepétől elérhető lesz.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1616805088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása