Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

KÖSZÖNJÜK A HÁLÁT

2022. január 11. - Dr. László Gábor bankmentor

KÖSZÖNJÜK A HÁLÁT
Az idei év nem csupán a sok érdeklődő miatt indult nagyon jól. Egészen megható hálaáradat ért el bennünket.
Kaptunk a héten ajándékcsomagot ügyféltől, mert sokra értékelte azt, hogy ennyi energiát és munkát helyeztünk az ügyébe, és a szerdai budapesti fogadó napon az új ügyfelek is nagyon hálásak voltak.
Egész rajongói klub alakult.
Ismét bebizonyosodott, hogy igenis van értelme a TikTok videók készítésének, mert sokan, nagyon sokat tanulnak, illetve profitálnak belőle. És végül a Pénzügyi méregtelenítés című könyvemre is kaptam a héten nagyon sok visszajelzést.
Szeretik benne az egyszerűséget, az érthető nyelvezetet. Azt, hogy valóban a magyar helyzetre írt magyaroknak szóló gyakorlatias könyv!
Köszönöm, és köszönjük a sok hálát, a pozitív visszajelzéseket. Ezek adnak erőt nekünk is, és mutatják, hogy jó úton járunk.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr7716809704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása