Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

LAGABE-VEL KÉZ A KÉZBEN

2022. március 22. - Dr. László Gábor bankmentor

LAGABE-VEL KÉZ A KÉZBEN
Már több, mint egy éve dolgozunk együtt a Lagabe-vel. Elmondhatom, hogy nagyszerű az együttműködésünk. A Bankmentor 9 éves tapasztalata adja az alapját a stratégiák kidolgozásának.
Hála az eddig lezárt több ezer ügynek, komoly tapasztalatra tettünk szert abban a vonatkozásban, hogy melyik faktorcégnél, mi az ami működik. Mik azok az érvek, amelyek segíthetnek az adott banknál a megegyezésben, részletfizetés esetén mi az a maximális futamidő, amit még el tudunk fogadtatni a pénzintézettel.
Egyszóval felmérjük az alkupozíciót, és megnézzük, hogy ebből milyen módon tudjuk kihozni a legjobbat. Van-e olyan módszer amivel ezt a pozíciót javítani tudjuk. Ezt követően jön a Lagabe.
A Lagabe profi módon képviseli az ügyfeleket a hitelezőkkel szemben. Ők írják az írásos megkereséseket, ők tartják a kapcsolatot a bankkal telefonon és, ha szükséges telefonon is.
Természetesen egészen az ügy lezárásáig, az egyezségig folyamatos az együttműködés a Bankmentor és a Lagabe között, így biztosítható az ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatás.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr917786668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása