Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

FELTÉTLENÜL KÉSZÜLJÜNK A JÚNIUSRA!

2022. március 30. - Dr. László Gábor bankmentor

FELTÉTLENÜL KÉSZÜLJÜNK A JÚNIUSRA!

A nyár eleje komoly vízválasztó lehet az idei évben. Június 1-el (ha további hosszabbítás nem történik) megszűnik a veszélyhelyzet. Ezzel együtt megszűnik a kilakoltatási moratórium, és újra elindulhatnak a lakóingatlan árverések is.

Június 30. napján így megszűnik a rászorulók részére is a banki hitelek fizetési moratóriuma. Továbbá nagy valószínűséggel megszűnik a hiteleknél a kamat stop, aminek hatására elszabadulhatnak a banki hitelkamatok.

Nagy eséllyel megszűnik a benzinár stop is. A nagyfokú benzinár emelkedés a szállítási költségek emelkedése miatt, minden termék árára kihatással lesz.

Egyszóval júniusban rengeteg védelmi gát szűnik meg, és nem tudni, hogy ennek a gátszakadásnak milyen és mekkora következményei lesznek.

Fontos az, hogy ne várjuk tétlenül míg eljön ez az időszak. Ha tehetjük, még most indítsuk el az adósságaink ügyében a megegyezéseket, ha tudunk tegyünk félre tartalékot, és ragadjunk meg minden plusz bevételi lehetőséget.

Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr3217793015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása