Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

KÖSZÖNŐ LEVELET KAPTUNK!

2022. április 06. - Dr. László Gábor bankmentor

KÖSZÖNŐ LEVELET KAPTUNK!

Nemrég osztottunk meg egy köszönő levelet egy olyan személytől, akinek az ügyét nem is vállaltuk, mégis óriási hálával volt felénk. A múlt héten a Google értékelésben kaptunk egy ötcsillagos (*****) értékelést, olyan személytől aki végül nem bízott meg bennünket. Nagyon köszönjük ezt. Íme a véleménye:

“Nem tudok negatív véleményt írni. Korrekten, pontosan van minden intézve. Ügymenet szempontjából lényegtelen, de kellemes várakozó áll rendelkezésre.

Én egy nagyon kedves és korrekt ügyintézővel tartottam a kapcsolatot, ami kellemes érzetet nyújt. Dr. László Gábor is kedvesen fogadott, átbeszéltük a kérdéseimet és ennyi.

Bevallom a negatív vélemény elbizonytalanított de már bánom, hogy foglalkoztam azzal. Nincs semmi zsákbamacska, minden le van egyeztetve előre. Az ügyvéd Úr egy bizonyos ügymenetre van specializálódva, de minden más üggyel kapcsolatban készségesen válaszol a felmerülő kérdésekre.

Ugyan nem volt olyan mosolygós, mint a TikTok megosztásaiban, de nem is partit rendeztünk, hanem komoly ügyekről beszéltünk. Bátran lehet keresni és szolgálatait igénybe venni!”

Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr9517798699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása