Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

MORATÓRIUM UTÁNI LEHETŐSÉG

2021. november 22. - Dr. László Gábor bankmentor

MORATÓRIUM UTÁNI LEHETŐSÉG
A moratórium most nagyon sok adós számára véget ért, és jövőre mindenkinek meg fog szűnni. A moratórium után sokaknak lehet probléma a hitelek fizetése. Nagyon fontos, hogy ne dugjuk a fejünket a homokba, hanem minden esetben maradjunk kommunikációban a pénzintézettel.
Tudassuk velük, ha nehézségeink vannak, és próbáljunk közös megoldásokat találni. Sokan tudom, hogy nincsenek tisztában a lehetőségekkel. Nem tudják mit tehetnek azért, hogy a hitelüket ne mondják fel, hogyan tudnak a törlesztőrészleten csökkenteni.
Mit csináljanak akkor, ha mégis felmondásra kerül a hitel? Van-e megoldás akkor is, ha már felmondták? Hogyan kerülhető el a végrehajtási eljárás? Ha mégis végrehajtás indul mi az, amit tehetünk?Számtalan kérdés, amelyen sokaknak akár egy élet munkája lehet a tét.
Ezért csináltunk csoportot a Facebook-on ,,Élet a moratórium után" címmel, és ezért készítettünk egy csomagot (videókkal, szöveges válaszokkal és iratmintákkal) amely segítség lehet a moratórium utáni időszakban.
A csomag ára elenyésző, ahhoz képest, hogy mekkora támogatás lehet a moratórium utáni időszakban.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5316752520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása