Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

NAGYON SZÉLES KÖRBEN TUDUNK SEGÍTENI

2021. december 13. - Dr. László Gábor bankmentor

NAGYON SZÉLES KÖRBEN TUDUNK SEGÍTENI
Vannak jó szólóénekesek. Vannak kisebb együttesek. De egy igazi koncertélményhez sok hangszeren kell tudnia játszani a zenekarnak.
A Bankmentor zenekara a banki egyezségek színpadán lép fel, nap mint nap. Szerencsére zenekarunk folyamatosan bővül. Vannak jó szólóénekeseink, különleges hangszeren játszó zenészeink, és vokálosaink is.
Mindenki hozzátesz valamit a szerepléseinkhez. Attól vagyunk jók, hogy sok hangszeren játszunk. Mások jogi megoldásban gondolkodnak. Eladót keresnek az ingatlanokra, visszavásárlási lehetőséggel. Segítenek kiváltani a bedőlt hitelt. Van aki Békéltető Testület előtti képviseletben segít.
De nálunk ez mind egyben van. Mi nem az ügyet akarjuk beleerőltetni egyetlen rendszerbe, amihez értünk. Nem! Mi az ügyhöz keressük meg a legjobb megoldást. Így biztosítunk második esélyt az adósok számára.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr8016782274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.12.13. 17:17:54

Nekem az a kérdésem, mert szeretném egy szakember véleményét is olvasni, hogy az OTP miért terjeszkedik Albániában.
Mi a bolt abban, hogy egy igazán csóri országban, ahol a GDP harmada a miénknek, sőt a népesség is, hálózatot üzemeltessen.
11,6% a munkanélküliség.
5500 USD/fő a GDP.
3 millió alatt a lakosság.
---------
Mennyien dolgoznak ott, mennyi pénzért, és abból mennyinek lehet bankszámlája?
vicc
Én ezt nagyon nem értem.
süti beállítások módosítása