Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

TOVÁBBKÉPZÉSRE MEGYÜNK

2022. január 14. - Dr. László Gábor bankmentor

TOVÁBBKÉPZÉSRE MEGYÜNK

Most pénteken és szombaton a Lagabe vezetőjével Horváth Bernadettel közösen megyünk egy továbbképzésre. A képzés célja, hogy minél stabilabb rendszert tudjunk együtt kiépíteni. Olyat, ami hosszútávon is alkalmas lehet arra, hogy az adósságrendezésben hatásos segítséget nyújtson nagyszámú ügyfél részére.

Rengeteg célunk van az idei évre, és lesznek komoly újítások is, amelyek egyelőre nem publikusak, de nagyban tudják majd segíteni az adósok helyzetét.

Már egy jó ideje közösen dolgozunk a jó eredmények elérésén. Remélem ez a közös képzés, azon kívül, hogy stabil alapokat ad, tovább erősíti majd az együttműködésünket.

Ha ez így lesz, akkor annak a legnagyobb haszonélvezői pont az adósok lesznek. Én biztos vagyok abban, hogy ez így lesz.

Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr3416812960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.01.14. 19:09:33

Menjetek. Ez biztos sokakat érdekelt itt. :DD
Van piros Porsche?
süti beállítások módosítása