Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

AMIKOR ELJÖN AZ IDŐ

2022. január 18. - Dr. László Gábor bankmentor

AMIKOR ELJÖN AZ IDŐ
Az infláció egyre nehezebbé teszi sok ember életét. Sok átmeneti védelmi eszköz segít most, hogy könnyebb legyen ezt átvészelni. Ilyen a benzinár stop, az élelmiszerár stop, a hitelkamatok befagyasztása. Ez mind segítség. De ez mind átmeneti.
Mi lesz azután? Mi lesz, ha megszűnik a benzinár maximalizálás? Újabb áremelkedéshez vezet.
Sokak számára el fog jönni az idő, amikor nagyon okosan kell mérlegelni. Mérlegelni kell, hogy milyen költségeket építsenek le. Mi az, amit el kell adni. Úgy, mint a hőlégballon esetében. Ha fogy a gáz, és egyre kevesebb az energia, de minél tovább akarunk fent maradni, akkor el kell kezdeni a felesleges súlyok kidobálását.
Minél több dolgot dobunk ki, annál biztosabb a fennmaradás.
Ami nagyon fontos, ha eljön az idő, akkor mindenki időben és okosan hozza meg ezt a döntést. Egy élet munkája múlhat rajta.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr2716817100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása