Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

ELJÖTT AZ IDEJE A BEVÉTELNÖVELÉSNEK?

2022. január 26. - Dr. László Gábor bankmentor

ELJÖTT AZ IDEJE A BEVÉTELNÖVELÉSNEK?
Az infláció miatt a pénzünk vásárlóereje folyamatosan csökken, azaz ugyanannyi forintért egyre kevesebb árut tudunk venni. Ilyenkor az egyik megoldás az, hogy megnézzük a költségeinket, és amik nem létszükségleti kiadások, azon megpróbálunk spórolni, hogy legalább a fontos dolgokra jusson elegendő pénzünk.
Igen ám, de nagyon sok ügyfelünk, és a lakosság egy nagyon nagy hányada eddig sem luxuscikkekre költötte a pénze nagy részét. Van, amikor már nem lehet tovább lefaragni a költségekből. Ilyenkor nincs más választás, mint hogy a bevételnövelésre koncentráljunk.
Ez lehet egy másodállás, egy munka mellett elindított vállalkozás, a jelenlegi munkahelyen vállalt plusz munka, túlóra, és sok egyéb. A legjobb, ha a kettőt együtt tudjuk alkalmazni. Felülvizsgáljuk a kiadásainkat, amin tudunk spórolunk, de emellett koncentráljunk arra is, hogy a bevételünk is egyre növekedjen.
A jövőben még fontosabb erény lesz a tervezettség és a fegyelem.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5816824300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása