Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

EGYRE TÖBBEN VAGYUNK

2022. február 01. - Dr. László Gábor bankmentor

FOLYAMATOSAN BŐVÜLÜNK

Fel kellett áldozni a meetingtermünket! Hogy ez mit is jelent pontosan? Hát azt, hogy azt a helyiséget hetente egyszer, a meeting idejére használtuk, most viszont kettéosztottuk!

Húzattunk a középre egy falat egy ajtóval, s ezáltal két irodai szobával bővültünk.

Nagy szükségünk volt erre, mert már nem tudom hova ültetni a kollégákat, ugyanis folyamatosan bővülünk. Januárban munkába állt egy új kollégánk, és most február elején is kezd egy másik. Ráadásul még egy további kollégát keresünk.

Igyekszünk úgy bővíteni, hogy az új munkatársak személyiségileg is könnyen beilleszkedjenek a csapatba, és tudásukkal, tapasztalatukkal további pluszt adjanak nekünk. A most induló kolléganőnk azon kívül, hogy igazságügyi ügyintéző, végrehajtói vizsgával is rendelkezik.

Sőt, nem csak vizsgával rendelkezik, de közel 7 évig végrehajtó helyettesként dolgozott, így reményeink szerint nagy segítségünkre lesz olyan ügyfelek ügyében, ahol végrehajtás van folyamatban.

Már csak egy kérdés marad: hol tartjuk ezentúl a meetingeket?

Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr4517037756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása