Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

NEM JÖTT BE A BANKOK SZÁMÍTÁSA

2022. február 18. - Dr. László Gábor bankmentor

NEM JÖTT BE A BANKOK SZÁMÍTÁSA
A decemberi hónap nem azt hozta a bankok számára, amire számítottak. Valójában a december a harmadik leggyengébb hónap lett a tavalyi évben a kihelyezett lakossági hitelek tekintetében.
Amiért ez különleges az az, hogy általában ez az a hónap, ami a legerősebb szokott lenni. Ilyenkor szoktak sokan személyi kölcsönt felvenni karácsonyi ajándékok megvásárlásához. Igényelnek hitelkártyát, hogy könnyebben tudjanak költekezni.
És ilyenkor robbannak be igazán az áruhitelek, szintén a karácsonyi ajándékok miatt. Okos tévéket és mindenféle kütyüket vesznek ilyenkor áruhitelre az emberek. De tavaly decemberben ez másként történt.
Bevallom, én ennek nagyon örülök. Örülök, mert talán eljött az ideje legtöbbünknél arra, hogy kevésbé szippantson be bennünket a fogyasztói társadalom.
Hogy csak olyan dolgokat veszünk, amire valóban van pénzünk. Az első lépést megtettük, remélem újabbak is követni fogják!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1017616310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása