Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

AZ ÉLETSZÍNVONAL MEGTARTÁSA NEHÉZ IDŐKBEN, AVAGY KÉNYELEM ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK

2022. március 16. - Dr. László Gábor bankmentor

AZ ÉLETSZÍNVONAL MEGTARTÁSA NEHÉZ IDŐKBEN, AVAGY KÉNYELEM ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK
Óriási változások vannak, és még ennél is nagyobbak lehetnek a jövőben. Ez a változás bolygószintű, így mindenkit érint.
A pénzügyi oldalát nézve a legnagyobb kihívás a jóléti államokban az lehet, hogy az életszínvonalat meg tudjuk tartani úgy, hogy közben költséghatékonyabbaknak kell lennünk, és takarékoskodnunk kell az erőforrásokkal.
A benzinár stop miatt még csak az üzemanyag hiányt érzékeljük, de hamarosan az ára lesz a fő probléma. Igen, lehet hogy vissza kell térnünk egyes dolgokban arra, hogy a saját energiánkat használjuk. Ne menjünk a pár kilométerre, vagy pár száz méterre lévő boltba autóval, hanem pattanjunk újra biciklire.
Az utóbbi időben az emberek egyre kiszolgáltatottabbak lettek a külső energiaforrásoktól. A legtöbb házban, lakásban csak gázzal lehet fűteni. Sokaknak egy nap wifi vagy internet nélkül is elképzelhetetlen.
Ami biztos, semmi sem marad a régi.
Gondolkodjunk költséghatékony megoldásokon, és alternatív lehetőségeken.
Legyél felkészült!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr7517781544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása