Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

A KÖZVETLEN ÉS A KÖZVETETT SIKER ÉRZÉSE

2022. május 09. - Dr. László Gábor bankmentor

A KÖZVETLEN ÉS A KÖZVETETT SIKER ÉRZÉSE
Korábban a Bankmentor közvetlenül dolgozott az adósok ügyein, és őket képviselve küzdött azért, hogy minél kedvezőbb egyezséget tudjon kötni a bankokkal és faktorcégekkel.
Jó érzés volt közvetlenül a tűz közelében lenni. Közölni a nekünk bizalmat szavazó ügyféllel, hogy sikerült. Hogy nem kell többet aggódnia, nem fogja elveszíteni az otthonát. Mert lett egy jó egyezsége.
Jó érzés volt hallani a telefon másik végéből a megkönnyebbülést, az örömöt, vagy akár a kettő egyvelegéből előtörő sírást. Voltak nagyon megható, gyönyörű pillanatok. A munkánk gyümölcsei.
Egy ideje már csak a háttérből dolgozunk. A háttérből szakmai tanácsadással segítünk olyan társaságokat, akik adósokat képviselnek.
Segítünk kidolgozni a nyerő stratégiát, ezért kicsit közvetett lett a siker érzése is. Így a mi sikerünk abban mérhető, hogy a szakértelmünk segítségével hányan tudnak végül kikerülni az adósságcsapdából.
Másabb érzés.
De nagyon jó tudni, hogy rengetegen vannak olyanok, akiknek nekünk köszönhetően sikerült, és a jövőben még ennél is többen lesznek.
Mert mi továbbra is, rendületlenül hiszünk a második esélyben.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr3717827391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása