Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

TANÁCSADÁS MAXIMUMON

2022. június 02. - Dr. László Gábor bankmentor

TANÁCSADÁS MAXIMUMON
Amióta kizárólag tanácsadással foglalkozik a Bankmentor, teljesen felpörögtek az események. A sok éves tapasztalat miatt, mind az ügyfelek, mind pedig az ezzel foglalkozó cégek sorban állnak a tanácsért.
A leggyakrabban az elévülés és a végrehajtással kapcsolatos kérdések kerülnek elő. Sokak számára még mindig nem teljesen tiszta, hogy mit és mikor tehet a végrehajtó. Mi az, amire nagyon ügyelni kell a végrehajtás alatt.
És azt sem tudja mindenki, hogy nem a végrehajtónak tartozik, ő csupán a végrehajtást kérő (bank, faktorcég, stb.) követelésének a behajtása érdekében jár el a törvényben meghatározottak szerint.
A veszélyhelyzettel kapcsolatos átmeneti rendelkezések tovább bonyolítják ezeknek a megértését. Én pedig folytatom a tanácsadást, mert mi hiszünk a második esélyben.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr5117846867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kage kyōi 2022.06.02. 22:12:43

jut szembe:a Diákhiteltől hogy tudnék megszabadulni ?????????????? :(((
süti beállítások módosítása