Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

KIS ÉS NAGY ÜGYEK, AVAGY HOGYAN NE VESZÍTSÜK EL A PÉNZÜNKET?

2022. június 14. - Dr. László Gábor bankmentor

KIS ÉS NAGY ÜGYEK, AVAGY HOGYAN NE VESZÍTSÜK EL A PÉNZÜNKET?
Rengeteg Tik-Tok videót készítek, amelyek a visszajelzések alapján nagyon sokat segítenek az embereknek. Különösen azoknak, akik valamilyen adósság terheit nyögik.
Az is látható, hogy sok kisebb ügyben, mint egy BKK-s büntetés, parkolási bírság, telefon tartozás, sok esetben a videóim alapján maga az adós is el tudta érni azt, hogy az elévülést elismerjék, vagy hogy engedjenek el a tartozásból.
Igen ám, de megfigyelhető egy ezzel ellentétes tendencia is. Sok ügyben, különösen a nagyobb, bonyolultabb hiteleknél és egyéb tartozásoknál, a nem megfelelő adósi próbálkozások inkább rontottak, mintsem javítottak az ügyön.
Sok esetben jelentősen rontották az alkupozíciót ezzel, így azt gondolom, hogy ezeknél az ügyeknél mindenképpen érdemes élni a tanácsadás igénybevételével, mintsem egyedül próbálkozva esetleg “öngólt” rúgni.
Ne felejtsük azt, hogy 10 év tapasztalata, és több ezer ügy tanulsága nem adható át teljes mértékben egy perces videókban.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr1917857743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása