Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

FONTOS A CSALÁDI HARMÓNIA: RUDAS FÜRDŐ

2022. január 28. - Dr. László Gábor bankmentor

FONTOS A CSALÁDI HARMÓNIA: RUDAS FÜRDŐ
Nagyon fontos a családon belül, hogy figyeljünk egymásra. Az egyik olyan, ami építő jellegű a kapcsolatokra, az a minőségi együtt töltött idő. Ez fontos a gyerekek irányába is. Ezért kell családi programokat csinálni, együtt étkezni, beszélgetni, társasjátékozni.
De legalább ennyire lényeges a házaspárok tekintetében. Egy hosszú távú jó kapcsolat/házasságban nagyon fontos az együtt töltött idő és a sok közös program.
Múlt héten ilyenben volt részünk. Karácsonyi ajándékként egy olyan utalványt kaptam, amely egy kétszemélyes, háromfogásos ebédet tartalmazott a Rudas bisztróba, majd egy estig tartó wellness programot a fürdőben.
Egy csodálatos együtt töltött nap lett belőle. Finom céklalevessel, vaddisznó pörkölttel, citrom tortával. Majd ezt követően egy több órás gyógyvíz, szauna, gőzfürdő, tepidárium kombinációval. Nagyon jó kikapcsolódás és lazítás volt ez a nap.
Örülök, hogy a feleségemmel oszthattam meg ezt a remek élményt.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr4916865844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása