Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

A TÜRELEM ÉRTÉKE

2022. február 22. - Dr. László Gábor bankmentor

A TÜRELEM ÉRTÉKE
A jó munkához idő kell! Ez egy ősrégi mondás, amit talán mindenki ismer. Ez igaz a banki egyezségkötésekre is. Ahhoz, hogy a lehető legjobb megállapodást tudjuk kiharcolni ügyfeleink részére, egy ütős stratégiára van szükség.
A stratégia minden esetben lépések sorozatát tartalmazó terv, és a jó eredmény érdekében legtöbbször végig kell mennünk rajta.
Ez pedig sok időt vehet igénybe.
Nálunk egy átlagos ügy elintézési ideje 3 és 6 hónap közötti időtartam, de van amikor a siker érdekében egy éven túl is nyúlik a stratégia!
Ezt nagyon fontos tudni!
De azt gondolom, hogy olyan eredményeket tudunk elérni, amelyekre érdemes várni. Mondhatnánk azt is, hogy ez a türelem értéke. Ha valaki kellő türelemmel van, a jutalma egy jó és fizethető megállapodás lehet.
Egy második esély!
Természetesen minden esetben mérlegelni kell a szituációt. Van, amikor már olyankor keres meg bennünket az ügyfél, amikor már nincs idő hosszú ügymenetre. Ilyenkor ezt mérlegelve természetesen az idő válik fontossá, és ez alapján alakítjuk ki a lépéseket. Ilyenkor gyors eredmény lesz, de valószínűleg kevésbé jó az időhiány miatt.
Köszönjük a bizalmat, és köszönjük a türelmet is.
Enélkül semmire se mennénk!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr8017727030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása