Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

NÁLUNK AZ IDŐ ÖNNEK DOLGOZIK

2022. február 23. - Dr. László Gábor bankmentor

NÁLUNK AZ IDŐ ÖNNEK DOLGOZIK
Az elmúlt két napban írtam már több dolgot is az idővel kapcsolatban. Például azt, hogy minél tovább várunk egy tartozás rendezésével, annál nagyobb lesz az adósságunk.
Azaz, az idő nem nekünk dolgozik.
Tegnap arról írtam, hogy amíg elérünk egy jó megállapodást, az sok időbe telik. Ezért megéri türelmesnek lenni, és kivárni amíg a munkánk gyümölcse beérik.
De ez akkor nem ellentmondás? Az idő múlásával pénzt vesztek, de ha türelmes vagyok pénzt nyerek? Ez értelmetlen!
Nem, nem az! Amíg a probléma kezelését nem kezdjük meg, addig az idő tényleg ellenünk dolgozik. Nő a tartozásunk, és mi semmit se teszünk a megoldás érdekében.
Onnantól, hogy az adós szembenéz a problémával, keres egy megoldást, és ránk bízza ügyének a megoldását, már megváltozik a szituáció. A megoldás irányába indult el velünk karöltve, és ez idővel meghozza a várt eredményt.
Ezért mondjuk, hogy az idő NÁLUNK Önnek dolgozik!
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr7917755616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása