Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

NEM EMELÜNK ÁRAKAT, HOGY EZZEL IS SEGÍTSÜNK

2022. április 13. - Dr. László Gábor bankmentor

NEM EMELÜNK ÁRAKAT, HOGY EZZEL IS SEGÍTSÜNK
Sok helyen nagyon nehezen tudnak megélni az emberek. Úgy gondolom, hogy a válságot, az árak emelkedését már mindenki megérzi. Különösen és hatványozottan igaz ez azokra, akik adósságokkal küzdenek.
Azt tapasztalom, hogy ott tényleg minden egyes forintnak már most megvan a helye, és nagyon nehéz nekik váratlan kiadásokat kigazdálkodni. Mi úgy próbálunk segíteni nekik, hogy az idei évben nem emelünk árakat. Nem emelünk árakat, annak ellenére, hogy nálunk is jelentősen növekednek a költségek, és nálunk is inflálódik a forint.
De azt gondoljuk, hogy a küldetésünknek úgy tudunk igazán eleget tenni, ha ebben a nehéz helyzetben ezzel is segítjük a hozzánk forduló, bizalmukkal megajándékozó ügyfeleinket.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr4117807045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása