Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

MOST IGAZÁN FONTOS A RUGALMASSÁG

2022. május 19. - Dr. László Gábor bankmentor

MOST IGAZÁN FONTOS A RUGALMASSÁG
Az egyik legfontosabb emberi erénynek és képességnek tartom a rugalmasságot. Az, hogy az ember tud alkalmazkodni bizonyos helyzetekhez, nagy mértékben javítja a túlélését.
Olyan időket élünk, amikor olyan dolgok amik eddig működtek, most már nem feltétlenül megfelelőek. Olyan időket amikor a rohamosan növekvő árak miatt, szükség van növekvő bevételekre is.
Ha azt látjuk, hogy a jelenlegi munkánk, a jelenlegi bevételi forrásaink nem tudják nyomon követni ezt, akkor muszáj alternatív megoldásokban gondolkodni.
Ilyen lehet egy munkahelyen belüli átképzés, egy olyan pozícióba ami jobban fizet. Vagy kiképezni magunkat egy hiányszakmából.
Számtalan olyan szakma van jelenleg ahol óriási hiány van. Ezeknél sokszor nagyon magas fizetésekkel próbálnak embereket csábítani oda. És a rugalmasság része az is, hogy járjunk nyitott szemmel. Keressük az új lehetőségeket, az új jövedelem kiegészítéseket.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr7517835321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása