Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

BAJBAN A BABAVÁRÓK?

2022. június 15. - Dr. László Gábor bankmentor

BAJBAN A BABAVÁRÓK?
Év végével úgy néz ki sok minden eltűnik. 2023-tól nem lesz a 3+3-as lakásfelújítási támogatás, megszűnik a falusi CSOK, és az utóbbi évek slágerterméke a babaváró hitel is megszűnik.
Rengetegen igényelték az utóbbi 2-3 évben a babavárót, ami nem is csoda, hiszen a feltételek teljesülése esetén ez egy kamatmentes kölcsön. Sokan kerestek minket is az utóbbi időben olyan adósok, akik pont a babaváró miatt szerették volna az adósságukat rendezni, hogy minél hamarabb lekerüljenek a KHR listáról (a régi BAR listáról).
A jelenlegi szabályok szerint, jövőre már nem igényelhető ez a kamatmentes 10 milliós kölcsön. Aki felvette, annak az a legfontosabb, hogy a gyermekvállalási feltételt teljesítse, mert ennek elmaradása esetén durva büntető kamatra számíthat.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr6217858585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása