Bankmentor - Jog és pénzügyek

Dr. László Gábor bankmentor

Dr. László Gábor bankmentor

AZ ELÉVÜLT ÜGYEK MEGBOLYGATTÁK A PIACOT

2021. december 01. - Dr. László Gábor bankmentor

AZ ELÉVÜLT ÜGYEK MEGBOLYGATTÁK A PIACOT
A moratórium óta új felmondott hitelek nem jelentek meg, így azok az ügyfelek akik az utóbbi másfél - két évben megkerestek bennünket, olyan adósok voltak, akik már régóta cipelik ezt a terhet. Az, hogy csak most találtak ránk több okból is lehet. Van aki a jogi megoldásban hitt, és egy pervesztesség után keres fel bennünket. De az is lehet, hogy még véget sem ért a pere, de olyan szinten elhúzódik, hogy muszáj az egyezség irányába lépnie.
Mások más segítőknél próbálkoztak. Ha ott nem jártak sikerrel, akkor új utakat keresnek.
Sokan hosszas külföldi tartózkodás után tértek haza, és most kell szembenézzenek a korábban itthon hagyott tartozásokkal.
És akkor itt vannak az elévült követelések, amelyek az utóbbi évben megbolygatták a piacot. A moratórium hatására a faktorcégek, talán már elfeledett, de mindenképpen hátra rangsorolt követeléseket is elővettek. Ezek jogi érvényesíthetősége többnyire elévült, de ha az adós nem tudja mi ilyenkor a teendő, akkor könnyedén behajtják rajta az akár 15-20 éves tartozást is.
Ezért vezettük be az elévülés előszűrése szolgáltatásunkat, amelynél bárki kérheti, hogy megvizsgáljuk, hogy elévült e a követelése. Ez a szolgáltatásunk a nembehajthato.hu oldalon érhető el.
Dr. László Gábor
Bankmentor
Pénzügyi Tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bankmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr6816770260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása